KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Cosme Programi Kümelenme Tematik Eğitimine Katılım Gerçekleştirildi

08/04/2018 20:20:30 - 08/04/2018 20:20:30 - 20637 Okunma

03 Nisan 2018 tarihinde Ankara Point Hotel'de KOSGEB tarafından düzenlenen COSME Programı Kümelenme tematik eğitimine katılım gerçekleştirildi. 

Etkinlik, Avrupa Birliği Bakanlığı Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanı Sinan Ayhan’ın, AB Delegasyonundan Ticaret ve Diğer AB Politikaları Birimi Başkan Yardımcısı Laura Zampetti'nin ve KOSGEB AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Necati Günaydın'ın açılış konuşmaları ile başlamıştır. 

Etkinlik KOSGEB AB koordinasyon Müdürü N. Pınar Işın tarafından yapılan COSME sunumu ile devam etmiştir. Sonrasında ise “COSME Kümelenme Mükemmeliyet Programı Çağrısı” kapsamında; “Kümelenme Yönetiminin Güçlendirilmesi ve Tekstil ve Makine Sektörlerindeki Hizmetler – CLUSTEM Projesi” OSTİM İŞİM adına Proje Sorumlusu Esma Akyüz’ün sunumuna geçilmiştir.

Son olarak “COSME Kümelenmelerin Uluslararasılaşması Çağrısı”ndan faydalanmaya hak kazanmış ABROAD projesinde ülkemizi temsil eden Eskişehir Sanayi Odası adına, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Demir tarafından deneyimlerin aktarılmasının ardından etkinlik tamamlanmıştır.

COSME KOSGEB KÜMELENME

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.