Wake Up İş Fikri Bulma Kampı Düzenlenecektir

29/11/2018 11:45:36 - 30/11/2018 11:45:36 - 22429 Okunma

Trakya Bölgesi girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlerin teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik edilmesini sağlamak amacıyla Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi BaşkanlığıKariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trakya Kalkınma Ajansı’nın işbirliği çerçevesinde 2018-2019 dönemi Yeni İşim Girişim Programının Üniversitemizdeki faaliyetleri başlamıştır.

Öğrencilerimizin yenilikçi iş fikirleri geliştirmesini teşvik etmek ve girişimcilik alanında motivasyonlarını arttırmak amacıyla 3-4 Aralık 2018 tarihlerinde 10.30–16.00 saatleri arasında ücretsiz olarak Yeni İşim Girişim Programı Wake Up İş Fikri Bulma Kampı düzenlenecektir.

Etkinlik Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilecek olup etkinliğe katılım 30 kişiyle sınırlıdır.

Başvurmak isteyen öğrencilerimizin www.trakyakariyer.org sitesine üye olarak, ilgili etkinliğe kayıt olmaları gerekmektedir. Katılımın kontenjanı aşması halinde sistemde yer alan başvuru sırası dikkate alınacaktır.

Başvuru için tıklayınız

wake up yeni işim girişim