Seminer: “Girişimcilik Hikâyeleri”

19/02/2019 14:16:35 - 19/02/2019 14:04:41 - 24943 Okunma

Trakya Bölgesi girişimcilik ekosistemini geliştirmek, öğrenci ve mezunlarımızın teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik edilmesini sağlamak amacıyla Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Başkanlığı, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trakya Kalkınma Ajansı İşbirliği çerçevesinde 2019 yılı Yeni İşim Girişim  Let’s Up Eğitim Programı düzenlenecektir. Bu kapsamda, öğrencilerimizin yenilikçi iş fikirlerini hayata geçirmesini teşvik etmek ve girişimcilik alanındaki motivasyonlarını artırmak amacıyla “Girişimcilik Hikâyeleri” başlıklı seminer düzenlenecektir.  20 Şubat 2019 Çarşamba günü Kayalı Kampüsü II. Merkezi Derslikler Binası III No’lu Konferans Salonu’nda Saat: 10.30’da yapılacak seminere bütün öğrenci ve mezunlarımız davetlidir.

Lets up Yeni işim girişim

Let's Up