Odtü Teknokent T-Bigg

18/06/2019 11:12:53 - 18/06/2019 11:12:53 - 26022 Okunma

ODTÜ TEKNOKENT, 2015 yılından bu yana devam eden TÜBİTAK Sermaye Desteği Programı 1. Aşama uygulayıcı kuruluşu olarak T-BİGG kapsamında girişimcilere destek olmaya devam ediyor. 6’ncı dönemi gerçekleştirilecek olan T-BİGG Programının 2019 1. Çağrı dönemi için başvurular açıldı.

Girişimcilerin yenilikçi iş fikirlerinin ulusal ve uluslararası piyasada desteklenmesini amaçlayan BİGG programından yararlanmak isteyen girişimcilerin aşağıdaki şartlara uyması bekleniyor:

Programa ön başvuru tarihi* itibariyle örgün öğrenim veren üniversitelerin;

- Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci,

- Yüksek lisans veya doktora öğrencisi,

- Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış kişi,

aşağıda belirtilen şartları taşıması halinde başvurabilecektir;

- Daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,

- Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

ODTÜ T-BİGG

T-BİGG