Öğrencilerimizin Tübitak Proje Yarişmasi Başarisi

18/06/2019 11:49:32 - 18/06/2019 11:49:32 - 20871 Okunma

Üniversitemiz Mekatronik Mühendisliği öğrencilerinin hazırladığı 1 proje, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul öğrencilerinin hazırladığı 2 proje bölge yarışmasında projelerini sunmaya hak kazandı.

“2242-TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları” programı kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin TOYLAN danışmanlığında Ufuk KÖROĞLU ve Emin Osman KOLÇAK’ın hazırladığı “Beş Eksenli Lineer Aktüatör Tahrikli Robot Kol Manipülatörü ile Gripper Tasarımı ve Uygulaması” başlıklı proje ile Öğr. Gör. Selma BÜYÜKGÖZE’nin danışmanlığında Hüseyin YALÇIN’nın hazırladığı “Kiracı Sicil İşlemleri” ve Kutluhan YEĞİT’in hazırladığı “Teletıp Online Temel Sağlık Hizmeti” başlıklı projeler, bölge yarışmasında sunulmak üzere davet edildi.

Başarılarından dolayı proje danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin TOYLAN, Öğr. Gör. Selma BÜYÜKGÖZE ve öğrencilerimizi kutlarız.

TÜBİTAK 2242