KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Tübitak Destekleri Çalıştayı Gerçekleştirildi

21/07/2020 11:16:50 - 21/07/2020 11:16:50 - 8959 Okunma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL başkanlığında 348 kişinin katılımıyla Webinar zoom üzerinden Online Çalıştay düzenlendi.

Online çalıştaya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, Kırklareli Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN ve Üniversitemiz akademik personelleri katıldı.

Çalıştayda; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL “Sanayimizde ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi iş birliğiyle yetiştirilmesi ve sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü kaydederek Ar-Ge ve yenilik birikimlerini birlikte geliştirme yaklaşımları kapsamında harekete geçiyoruz” dedi.

TÜBİTAK tarafından “Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin Kobi Destekleme Çağrısı” ve “Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Programı” konulu sunumlar gerçekleştirildi.

TÜBİTAK ÇALIŞTAY

Facebook Twitter Google Plus
Çalıştay
ÇALIŞTAY
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.