KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Tübitak-2209/a Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı Proje Başvuruları

02/03/2015 19:07:12 - 25/03/2015 19:07:12 - 23952 Okunma

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yayınlanan ilana göre;

2209/A-Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı I. Dönem başvuruları 02/03/2015 tarihinde açılmıştır. 2209/A programı kapsamında yapılacak proje başvuruları için son başvuru tarihi 03/04/2015 olarak belirlenmiştir. T.C. vatandaşı olan ve üniversitede lisans öğretimine kayıt olan öğrencilerimiz (lisans öğretiminin bitimine bir dönem kalanlar hariç) Doğa bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler alanlarında akademik danışmanları rehberliğinde başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Süreci

  • Başvurular internet üzerinden https://e-bideb.tubitak.gov.tr/giris.htm  adresine yapılacaktır.
  • Başvuru sırasında istenilen belgelerden başvuru formunun çıktısı alınacaktır.
  • Çıktısı alınan başvuru formu ile ıslak imzalı belgeler TÜBİTAK BİDEB’e imzalı ve paraflı olarak gönderilecektir.
  • Diğer tüm belgeler ise sisteme yüklenecektir.
  • Posta veya kargo ile istenilen belgeler son başvuru tarihi olan 03/04/2015 tarihinden itibaren 5 iş günü içinde kargo yoluyla veya elden BİDEB’e teslim edilmiş olması gerekmektedir.

     Islak İmzalı Belgeler: Proje yürütücüsü olacak öğrencinin onaylı not belgesi, projenin yürütüleceği birim sorumlusunun, projenin o birimde yapılmasını onaylayan ve birimde laboratuar vb. olanakların bu projeyi yürütebilmek için yeterli olduğunu açıklayan yazısı

Başvuru sırasında sisteme yüklenilecek belgeler ile ilgili liste http://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/2209-a/icerik-basvuru-formlari adresinden edinilebilecektir.

Başvurusu kabul edilen projelerimizin sonuç raporu ve faturalar sisteme yüklenmeli ve sonuç raporu formu proje yürütücüsü öğrenci ve akademik danışman tarafından ıslak imzalı olarak TÜBİTAK BİDEB’e gönderilmelidir. Projesi desteklenmesine karar verilen öğrencilerimizin en geç lisans öğrenimlerini bitirmeden ve en geç bir yıl içinde verilen destek süresi bitmeden sonuç raporunu http://e-bideb.tubitak.gov.tr/ adresine yüklemeleri gerekmektedir.

Duyuru

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.