KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Hakkımızda

06/03/2015 22:47:47 - 06/03/2015 22:47:47 - 20549 Okunma

TEKMER, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi Müdürü Tarık ALTUNTAŞ, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ arasında 11/02/2015 tarihinde yapılan işbirliği protokolu ile faaliyete geçmiştir. Yapılan İşbirliği Protokolü imza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ konuşma yaparak şunları ifade etti;

“Biz, üniversitenin iş adamlarıyla, iş dünyasıyla, sanayicilerle birlikte yapabileceği bütün işlerde adım atmaya çalışıyoruz, bu doğrultuda elimizden gelen desteği vererek öncü rolümüzü yerine getirmek için ilk günden beri çaba harcıyoruz.

Teknoloji Geliştirme Merkezinde üniversite bünyesinde oluşturacağımız ofislerle, sağlayacağımız akademik ve bilimsel yardımlarla iş dünyasının projelerine destek olacağız.  Özel sektörde projesi olan, proje geliştirmek isteyen, yeni fikirleri olan, inovasyon düşünceleri olan herkes uygun ve avantajları bulunan bu fırsattan yararlanabilecek.

Biz burada dolayısıyla iş dünyasına ev sahipliği yapmış oluyoruz. Bir anlamda yol göstermiş ve teşvik etmiş oluyoruz. Tabi ki Sanayi Bakanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası ile el ele vermek suretiyle bu zemini birlikte oluşturmuş oluyoruz. Burada böyle bir birliktelik söz konusudur.”

Üniversitemiz bünyesinde imzalanan ‘KOSGEB - Kırklareli Üniversitesi -Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği Protokolu’ ile birlikte; işletmeciler ile girişimcilerin, araştırma-geliştirme (Ar-Ge), inovasyon ve endüstriyel uygulamaya yönelik projelerinin desteklenmesine yönelik çalışmalar başlatılmıştır. 

Hakkımızda

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.