KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Sanayi Tezleri Programı (San-Tez) 2015 Yılı Proje Çağrısı

09/03/2015 10:09:44 - 09/03/2015 10:09:44 - 18760 Okunma

Bu programın amacı; üniversite sanayi işbirliğinin kurumsallaştırılması, ülkemize katma değer yaratacak ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün arttırılmasına katkı sağlayacak sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni ününün geliştirilmesi ve/veya mevcut üründe yenilik yapılmasına yönelik yüksek lisans/doktora tez çalışmalarını içeren projelerin desteklenmesidir.

Sanayi Tezleri Programı (San-Tez) 2015 Yılı Proje başvuruları 31 Aralık 2015 tarihine kadar açık olacaktır. Proje süresi en fazla 24 ay olup, bir defaya mahsus proje süresinin 1/4'ü kadar ek süre verilebilmektedir.

Proje bütçesi üst sınırı bulunmamaktadır.

Bütçe kalemleri;

  • Makine-Donanım
  • Sarf Malzemeleri
  • Hizmet Alımı
  • Seyahat Giderleri
  • Personel Giderleri'ni kapsamaktadır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Proje önerileri elektronik ortamda sunulur. Başvuruyu proje yürütücüsü http://biltek.sanayi.gov.tr adresinden proje ortakları adına yapar.

Proje Öneri Formu doldurulurken kısa ve yalın ifadeler kullanılmasına, projedeki Ar-Ge faaliyetlerinin ve bu faaliyetlere projeyi öneren kuruluşun(ların) katkısının ne olacağının anlatılmasına ve projede yapılacakların açık ve en anlaşılır şekilde ortaya konulmasına özen gösterilmelidir.

Proje başvurusu elektronik ortamda yapıldıktan sonra aşağıdaki evrakların basılı ve ıslak imzalı olarak ayrıca Bakanlığa teslim edilmesi gerekmektedir.

  1. Ar-Ge Portalından çıktısı alınacak “proje başvuru dilekçesi”
  2. Projenin Ar-Ge Portalından girişinin yapıldığını ve kod numarası aldığını gösteren, sistem tarafından verilecek “proje özet sayfası”

San-Tez Proje Hazırlama Kılavuzu için tıklayınız.

Proje çağrısı ile ilgili detaylara aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz;

http://sagm.sanayi.gov.tr/ServiceDetails.aspx?dataID=108

 

San-Tez Proje Çağrısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.