KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Tübitak-1002 "hızlı Destek Programı" Proje Çağrısı

25/03/2015 16:13:40 - 25/03/2015 16:13:40 - 24360 Okunma

TÜBİTAK tarafından yayınlanan ilana göre;

TÜBİTAK-1002 “Hızlı Destek Programı” başvuruya açık olup, başvurularda herhangi bir zaman kısıtlaması bulunmamaktadır.

Hızlı Destek Programının amacı, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde/istasyonlarında yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır.

Proje süresi en fazla 12 ay olabilir. 2015 yılı için, Hızlı Destek projeleri destek üst limiti (Burs dahil) 30.000 TL’dir. Proje başvurularında, yürütücü ve araştırmacılara proje teşvik ikramiyesi ödemesi yapılmamaktadır.

Hızlı Destek programı kapsamında; aynı anda en fazla, bir projede yürütücü ve iki projede araştırmacı olarak görev alınabilmektedir.

Başvuru yapacağınız programa ilişkin güncel “Başvuru Formu ve Ekleri (EK-1 Kaynaklar, EK-2 Bütçe ve Gerekçesi)”nin doldurularak elektronik başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir.

NOT: Projenin değerlendirmeye alınabilmesi için Başvuru Formu; Arial 9 yazı tipinde hazırlanmalı, EK-1 ve EK-2 hariç 20 sayfayı geçmemelidir.

Başvuru için gerekli belgelerin listesi aşağıda verilmiştir;

  • Başvuru Formu (Elektronik başvuru sistemine yüklenmesi gereken belge)
  • Başvuru Formu EK-1 Kaynaklar (Elektronik başvuru sistemine yüklenmesi gereken belge)
  • Başvuru Formu EK-2 Bütçe ve Gerekçesi (Elektronik başvuru sistemine yüklenmesi gereken  belge)
  • Elektronik Başvuru Çıktısı (Elektronik başvuru sistemine girilen bilgiler doğrultusunda sistem tarafından oluşturulan ve elektronik başvurunun tamamlanmasından sonra çıktısı alınarak, ilgili kişiler tarafından imzalandıktan sonra basılı kopya belgelerle birlikte son başvuru tarihine kadar TÜBİTAK’a gönderilmesi gereken belge)(Kabul ve Taahhüt Beyanları sayfaları ile Hak Sahipliği Beyan Formu)
  • Proje Önerisi Değişiklik Bildirim Formu (Tekrar sunulan proje önerileri için) (Elektronik başvuru sistemine girilen bilgiler doğrultusunda sistem tarafından oluşturulan belge)
  • Doktora Öğrencilerine İlişkin Belgeler (Yürütücü/Araştırmacının doktora öğrencisi olması durumunda öğrenci belgesi ve kadrolu çalışıldığına dair belge)
  • Etik Kurul Onay Belgesi  (Eğer gerekli ise ) (Elektronik başvuru sistemine yüklenmesi ve ayrıca aslının, basılı kopya belgelerle birlikte son başvuru tarihine kadar TÜBİTAK’a gönderilmesi gereken belge)
  • Yasal/Özel İzin Belgesi (Eğer gerekli ise) (Elektronik başvuru sistemine yüklenmesi ve ayrıca aslının, basılı kopya belgelerle birlikte son başvuru tarihine kadar TÜBİTAK’a gönderilmesi gereken belge)
  • Feragat Formu (Eğer gerekli ise) (İlgili kişiler tarafından imzalandıktan sonra basılı kopya belgelerle birlikte son başvuru tarihine kadar TÜBİTAK’a gönderilmesi gereken belge)
  • Destek Mektupları (Eğer gerekli ise) (Elektronik başvuru sistemine yüklenmesi ve ayrıca aslının, basılı kopya belgelerle birlikte son başvuru tarihine kadar TÜBİTAK’a gönderilmesi gereken belge)

İlgili belge ve formlar Elektronik Başvuru Sistemine girildikden sonra, "Proje Adımları"kısmında yer alan "Ek Dosyalar" bölümünden indirilebilir. Elektronik Başvuru Sistemine http://ardeb1002.tubitak.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

 

Basılı olarak gönderilmesi gereken belgelerin online başvurunun yapıldığı tarihten itibaren en geç 7 (yedi) gün içerisinde aşağıda belirtilen iletişim adresine ulaştırılmış olması gerekmektedir.

 

İletişim Adresi: TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Tunus Cad. No:80 06100 Kavaklıdere-ANKARA

 

Tübitak-1002 "Hızlı Destek Programı" Proje Çağrısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.