KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Türkiye Fransa Eureka Proje Çağrısı

14/04/2015 12:33:44 - 14/04/2015 12:33:44 - 22732 Okunma

Türkiye ve Fransa arasındaki işbirliğinin arttırılması ve iki ülkedeki firmaların ortak Ar-Ge çalışmalarının EUREKA Programı kapsamında desteklenmesi için Türkiye ve Fransa Ortak Proje Çağrısı açılmıştır.

 

Çağrının 1. aşaması için son başvuru tarihi 15 Haziran 2015’tir.

 

EUREKA Programı’nın amaçlarına paralel olarak ticarileşme potansiyeli yüksek ve pazara yönelik ürün ve süreçlerin geliştirilmesine yönelik, her iki ülkeden en az birer kuruluşun katılmasıyla oluşturulacak projeler, bu çağrı kapsamında EUREKA çerçevesinde desteklenecektir.

 

Türkiye - Fransa Çağrısına başvurmak isteyen firmalarımızın proje başvurusu öncesinde TÜBİTAK EUREKA Ofisi ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Çalışma grubu Fransa ve Türkiye'den en az bir ticari şirket katılımıyla oluşturulmalıdır. Üniversiteler ise ortak katılımcı olarak projeye dahil olabilmektedirler.

 

Başvurular tüm alanlardan kabul edilecektir ancak aşağıda verilen alanlara ağırlık verilecektir;

 

  • Elektronik, Bilgi ve İletişim Teknolojisi
  • Endüstriyel Üretim, Malzemeler
  • Gıda
  • Tarım
  • Sağlık

 

Orjinal çağrı metni için tıklayınız.

 

Başvuru iki adımdan oluşmaktadır.

 

İlk adımda elektronik başvurular aşağıda verilen adreste gerçekleştirilecek olup, aynı zamanda elektronik başvuru formları Bpifrance ve Tübitak'a 15 Haziran 2015'e kadar mail ile iletilmesi gerekmektedir.

 

http://www.eurekanetwork.org/download-project-application-form

İkinci adıma geçmesi uygun görülen başvurular için 14 Eylül 2015'e kadar Türkiye'den başvuracaklar başvurularını https://eteydeb.tubitak.gov.tr/ adresine Fransa'dan başvuracaklar başvurularını Bpifrance'e göndermeleri gerekmektedir.

Tübitak tarafından yayınlanan ilana http://tubitak.gov.tr/tr/duyuru/turkiye-fransa-eureka-cagrisi-acildi adresinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye Fransa Eureka Proje Çağrısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.