KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı

27/04/2015 14:45:12 - 27/04/2015 14:45:12 - 16848 Okunma

Türkiye Yeşilay Cemiyeti 2015 yılı proje teklif çağrısı kapsamında Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı başvuruları açılmış bulunmaktadır.

Programın amacı bağımlılıkla mücadele alanında önleme temelli yenilikçi projeler ile gençler ve tanımlı hedef kitleler üzerinde yerel ve ulusal çapta iyi uygulama örneklerinin oluşturulması ve yeterli bilgilendirme ile farkındalığın yaratılmasıdır.

Öncelikleri:
Öncelik 1: Gençler ve tanımlı hedef gruplar için bağımlılığa yönelik farkındalık düzeylerini artıracak hedef odaklı, tematik ve yenilikçi önleme faaliyetlerinin yapılması veya önleme araçlarının geliştirilmesi.
Uygun Başvuru Sahipleri: Dernekler, Vakıflar, Birlikler, Federasyonlar, Ticaret ve Sanayi Odaları

Öncelik 2: Bağımlılıkla mücadelede sosyal destek unsurlarının geliştirilmesi, bağımlı veya bağımlılık riski altındaki gençlerin destek modelleri ile topluma katılımlarının sağlanması.
Uygun Başvuru Sahipleri: Dernekler, Vakıflar, Birlikler, Federasyonlar

Öncelik 3: Bağımlılıkla mücadele ve bağımlılık yapıcı maddeler hakkında bilimsel temellere dayanan araştırmaların gerçekleştirilmesi ve yaygınlaştırılması.
Uygun Başvuru Sahipleri: Üniversiteler, Enstitüler, Araştırma Merkezleri

Program bütçesi;
Asgari tutar: 10.000 TL
Azami tutar: 75.000 TL'dir.

Başvuruda bulunacak projeler yukarıda verilen destek limitleri dahilinde projelerinin %100'üne kadar destek talep edebilmektedirler.

 

Başvurular Türkiye Yeşilay Cemiyeti Hocapaşa Mah. Kennedy Cad. No:3 Sepetçiler Kasrı Fatih/İSTANBUL adresine matbu olarak yapılacaktır.Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı için başvuru süreci ön başvuru ve nihai başvuru olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.

Ön başvuru için son tarih 22.05.2015 saat 17:00 olarak belirlenmiştir. Program kapsamında nihai başvuruya davet edilen projelerin başvuru süresi ise davet tarihinden itibaren 20 gündür.

 

Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.