Namık Kemal Üniversitesi'nde Gerçekleştirilen Teknogirişim Sermayesi Konferansı'na Katıldık

08/05/2015 14:47:16 - 08/05/2015 14:47:16 - 13828 Okunma

Trakya Kalkınma Ajansı Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi 2015 yılı faaliyetleri kapsamında Trakya Bölgesi'nde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine ve üniversiteler düzeyindeki girişimciliğin artırılmasına yönelik faaliyet olarak Namık Kemal Üniversitesi'nde 07/05/2015 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında düzenlenen  "Teknogirişim Sermayesi Konferansı" na Yrd. Doç. Dr. Zafer Ömer ÖZDEMİR, Yrd. Doç.Dr. Sencer Süreyya KARABEYOĞLU; Yrd. Doç. Dr. Evren ÇAĞLARER ve Uzman Selin ÖZDEN ile 26 öğrencimiz ile katılım gerçekleştirdik.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzmanı Süleyman BULUT, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Tuğrul Kağan ASAN ve M. Emre BEJİ, Türk Ekonomi Bankası Girişim Evi Koordinatörü Fatih CANAN ve VİVEKA Kuluçka Merkezi Kurucusu Barış OKUR'un konuşmacı olarak katıldığı konferansta Bilim ve Teknoloji Müdürlüğünce yürütülen Ar-Ge destek programları, Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı ve program başvuru süreçleri ile destek kapsamları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.