Akademik Çiktilarin Ticarileştirilmesi Ve Ağ Kurma Etkinliğine Katinildi

02/06/2015 11:10:00 - 02/06/2015 11:10:00 - 13026 Okunma

01/06/2015 tarinde Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Akademik Çıktıların Ticarileştirilmesi ve Ağ Kurma Etkinliği düzenlenmiştir. Edirne Deveci Han Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte TÜBİTAK ARDEB Eğitim, Tanıtım ve Program Değerlendirme Müdürü Hüseyin AKOVA tarafından TÜBİTAK ARDEB Projeleri hakkında genel bilgilendirmeler yapılmış, Ertuğrul BELEN tarafından Networking ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmuş ve uygulamalı etkinlik düzenlenmiştir.

Ayrıca; TEB Girişim Bankacılığı Müdürü Sn. İbrahim Coşkuner, TRAKYAKA Edirne YDO Koordinatörü Sn. Işık Ocaklı, Trakya Teknopark A.Ş. Müdürü Dr. İlknur Taştan Boz, NKÜ Teknopark Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Kırklareli Üniversitesi Teknopark Kuruluş Çalışmaları Koordinatörü Doç. Dr. Tahir Çetin Akıncı'nın katılımları ile panel oturumu düzenlenmiştir. Panel oturumunda Teknopark’ların kurulumunun önemi ve Trakya bölgesindeki üniversitelerde bu yönde yürütülen çalışmalardan bahseldilmiştir.

AKADEMİK ÇIKTILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİ VE AĞ KURMA ETKİNLİĞİNE KATINILDI