Proje Hazırlama, Geliştirme Ve Yönetimi Hizmetleri

08/06/2015 11:25:44 - 10/06/2015 11:25:44 - 22029 Okunma

KLUTTO Proje Hazırlama, Geliştirme ve Yönetimi Hizmetleri kapsamında akademisyenlerimizin çalışma alanlarına yönelik proje yeteneklerinin geliştirilmesine ve proje hazırlama/uygulama süreçlerinde destek sağlanmaktadır. Proje hazırlama ve uygulama alanlarında destek sağlanarak üniversitemiz adına yeni projelerin geliştirilmesini ve yürütülmesini destekler.

KLUTTO Proje Hazırlama, Geliştirme ve Yönetimi Hizmetleri çalışmaları; güncel Ulusal/Uluslararası güncel Ar-Ge, inovasyon odaklı proje çağrıların KLUTTO web sayfası aracılığı ile duyurulmasını, uygun çalışma alanlarına sahip akademisyenlere programlar ile ilgili bilgi verilmesini, proje önerilerinin KLUTTO bünyesinde değerlendirilmesini, rapor, makale, dergi, kitap vb. çıktıların derlenmesini kapsar.

Proje önerileri ve yönetimi süreçlerinde idari ve teknik destek sağlamak, akademisyenlerin üniversitemiz dışından işletme/firmalarla ortak fikirlerin ve projelerin geliştirilmesini sağlamak bu kapsamda yürütülen çalışmalardandır.

Proje Hazırlama Geliştirme ve Yönetimi Hizmetleri