KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

İstanbul Şehir Üniversitesi-Teknoloji Transferi Hızlandırıcısı Programı

09/06/2015 11:44:33 - 09/06/2015 11:44:33 - 11816 Okunma

İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından "Teknoloji Transferi Hızlandırıcısı" programı 30 milyon Avroluk yatırım ile başvurulara açılmıştır. Programa Araştırmacılar, KOBİ'ler ve Girişim Firmaları başvuruda bulunabilmektedirler;

Araştırmacılar kapsamında Üniversite Araştırma Görevlileri ve Üniversitelerin buluş haklarına sahip yetki organları (TTO, proje ofisleri vb.) başvuru yapabilmektedirler. Bu kapsamda her buluş için programa başvuru yapılabilmektedir. Buluşun ticarileştirme veya ölçeklendirme potansiyelinin olması ve Fikri Mülkiyet Hakları korumasının başlatılmış olması gereklidir.

KOBİ'ler kapsamında Teknopark şirketleri, Teknopark Kuluçka Merkezi Şirketleri ya da Organize Sanayi Bölgelerinde yer alan yenilikçi ve en fazla 5 senelik KOBİ'lerin başvuruları kabul edilmektedir. Bu kapsamda her teknoloji için başvurular kabul edilmektedir. Ürünün ticarileştirme veya ölçeklendirme potansiyelinin olması ve Fikri Mülkiyet Hakları korumasının başlatılmış olması gereklidir.

Programa şirketleşme aşamasındaki veya en fazla 3 senelik ve yıllık ciroları 1 milyondan az olan girişim firmaları başvurabilmektedirler. Bu kapsamda her iş modeli için başvurular kabul edilmektedir. Ürünün ticarileştirme veya ölçeklendirme potansiyelinin olması ve Fikri Mülkiyet Hakları korumasının başlatılmış olması gereklidir.

Başvurular www.teknolojiturkiye.com.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

İstanbul Şehir Üniversitesi-Teknoloji Transferi Hızlandırıcısı Programı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.