KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu 2015 Eylül Dönemi Proje Başvuruları

16/09/2015 08:43:09 - 16/09/2015 08:43:09 - 17818 Okunma

T.C. Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre 2015 Eylül dönemi proje müracaatları başlamıştır.

Bu program Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumunun, sosyal ve beşerî bilimler bütünlüğü içinde Türk dili, tarihi, kültürü ve bütün yönleriyle Atatürk ve eseri üzerinde bilimsel araştırmalar yapmak ve yaptırmak, özgün bilgi üretimi için ortamlar hazırlamak, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini desteklemek, eşgüdüm sağlamak, izlemek, özendirmek; bu amaçla yöntem, program ve projeler geliştirmek ve uygulamak, üniversitelerle ortak çalışma grupları veya araştırma birimleri oluşturmak görevlerinin verimli ve etkili şekilde gerçekleştirilebilmesini amaçlamaktadır.

 

İlana göre desteklenecek hibe bütçesi 50.000 TL olarak belirlenmiştir.

Proje önerileri en çok 3 (üç) yıla kadar desteklenmektedir.

Proje Yürütücüsünün talebi, bütçe imkânları doğrultusunda ilgili kurumun uygun görüşü ve Yönetim Kurulu Kararı ile ek süre ve ilave kaynak verilebilir.

Proje müracaatları, http://proje.ayk.gov.tr/ adresinden 30/10/2015 tarihine kadar yapılıp gerekli yerler imzalanarak, proje başvuru formunun tüm sayfaları proje yürütücüsü tarafından paraflanmış biçimde 2 (iki) nüsha halinde, istenilen belgelerle birlikte ilgili Kurumun Bilimsel Çalışmalar Müdürlüğüne teslim edilmesi şeklinde gerçekleştirilecektir.


Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Proje Çağrısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.