"trakya Yatırım Ortamı Tanıtım Günü"ne Katılım Gerçekleştirildi

28/09/2015 10:10:22 - 28/09/2015 10:10:22 - 13797 Okunma

Trakya Kalkınma Ajansı ve İstanbul Sanayi Odası işbirliğinde, 18/09/2015 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule binasında Trakya Bölgesi Yatırım Ortamı Tanıtım Günü düzendi.

"Trakya Bölgesi Yatırım Ortamı Tanıtım Günü" etkinliğine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli TSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş konuşmacı olarak katıldı.

Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER)'nin de tanıtıldığı etkinliğe Üniversitemiz öğretim elemanları Doç. Dr. Rengin Ak, Doç. Dr. Bahtiyar Dursun, Doç. Dr. Murat Öztürk, Yrd. Doç. Dr. Zafer Ömer Özdemir, Yrd. Doç. Dr. Berna Ak Bingül, Öğr. Gör. Sibel Dursun ve Uzm. Selin Özden katıldı.

"Trakya Yatırım Ortamı Tanıtım Günü"