"yeni İşim Girişim Programı" Mülakat Sonuçları Açıklandı

05/11/2015 10:08:15 - 05/11/2015 10:08:15 - 15971 Okunma

Trakya Bölgesi'nde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve üniversite merkezli teknolojik girişimlerin desteklenmesi amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan ve Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi işbirliği ile oluşturulan "Yeni İşim Girişim Programı" kapsamında 02/11/2015 tarihinde mülakatlar gerçekleştirilmiştir.

Üçer dakikalık konuşmalar şeklinde gerçekleşen mülakatlarda değerlendirme komitesinde Rektör Yardımcımız ve Kırklareli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent EKER ve Trakya Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlknur Taştan BOZ yer almışlardır.

Yapılan mülakat ve değerlendirmeler sonrasında Üniversitemizden dört öğrencimiz başarılı bulunmuştur.

Başarılı bulunan öğrenci listesi aşağıda verilmiştir:

1. Busem YALÇINSOY-Mühendislik Fakültesi- Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü

2. Büşra KIRCI-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

3. Cem TOPAL-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- İşletme Bölümü

4. Sertaç KIYAK- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- İşletme Bölümü