KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Tübitak 4007-Bilim Şenliği Çağrısı

30/11/2015 14:10:16 - 30/11/2015 14:10:16 - 24761 Okunma

Bilim ve Toplum Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK 4007-Bilim Şenliği Çağrısı müracaatlara açılmıştır. 4007 Bilim Şenliği Destekleme Programı, bilim iletişiminin sağlanması, bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılması ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması için sergi, sahne şovları, gösteri, atölye/laboratuvar çalışmaları, tematik bilim oyunları, yarışmalar, söyleşiler vb. etkinlikler yoluyla katılımcıların temel bilimsel olguları fark etmelerinin sağlanması, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin tetiklenmesini amaçlar.

 

Proje önerileri Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji Alanları, Tıbbi Bilimler, Sosyal ve Beşeri Bilimler ile Tarımsal Bilimler alanlarından kabul edilecektir. Son müracaat tarihi 04/01/2016 olup, proje süresi en fazla 8 ay olarak belirlenmiştir.

 

Proje önerileri; gözlem, atölye çalışmaları, drama, tiyatro ve sahne çalışmaları, sergi ve gösteriler, söyleşi, panel, seminer, grup çalışmaları, deneysel çalışmalar, etkileşimli uygulamalar ve yarışmalar gibi etkinlikleri bir veya birkaçını içermelidir.

TÜBİTAK  tarafından desteklenen  Bilim  Şenlikleri  Destekleme  Programında  proje yürütücüsü olmanın  koşulu; en  az  lisans  derecesine  sahip  olmak  ve projenin  yürütüldüğü  kurum/kuruluşta tam  zamanlı  personel  kadrosunda bulunmaktır.

2015 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı destek üst limiti 100.000 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

TÜBİTAK 4007

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.