Tübitak-Münir Birsel Lisansüstü Bursları Vakfı 2015-2016 Burs Müracaatları

09/12/2015 09:26:56 - 09/12/2015 09:26:56 - 17935 Okunma

TÜBİTAK-Münir Birsel Lisans Üstü Bursları Vakfı’nın amacı; üniversitelerimizde yüksek lisans ve doktora öğrenimini sürdürmekte olan üstün başarılı öğrencilerin öğrenim ve araştırmalarını tamamlamalarına yardımcı olarak ülkemizde bilim ve teknolojinin gelişmesi için ihtiyaç duyulan üstün nitelikli insan gücünün yetişmesine katkıda bulunmaktır.

TÜBİTAK-Münir Birsel Lisansüstü Bursları Vakfı tarafından lisansüstü 2015-2016 yılı burs müracaatları  alınmaya başlanmıştır. Yüksek lisans ve doktora bursları için müracaatlar 31 Aralık 2015'te sona erecektir.

Burs için, yüksek lisans ve doktora öğrencileri bireysel başvuru yapabilirler. Başvuran öğrencinin ekte verilmiş koşulları sağlaması gerekmektedir.

Aylık burs miktarı, ücretli görevi olmayan yüksek lisans öğrencileri için 500,00 TL/ay’dır.  Aylık burs miktarı, ücretli görevi olmayan doktora öğrencileri için   600,00 TL/ay’dır.

Düzenli geliri olan öğrenciler burstan faydalanamamaktadır.

Başvuru koşulları için tıklayınız.
TÜBİTAK ilan sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

BURS ÇAĞRISI TÜBİTAK