KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

2016 Verimlilik Proje Ödülleri

06/12/2015 11:58:37 - 24/12/2015 11:58:37 - 21508 Okunma

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına yönelik verimlilik ile ilgili çalışmaları kapsamında, her ölçekteki işletmelerin verimlilik artışlarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri” vermektedir.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, işletmelerde verimli çalışmanın önem ve gereğine dikkat çekmenin yanı sıra, verimlilik bilincinin ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşmasına katkıda bulunacak bu ödüller ile işletmeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmayı, verimlilik arttırıcı projeleri kamuoyuna duyurmayı ve uygulanmış projelerin sağladığı faydaları daha iyi tanıtmayı hedeflemektedir.

Bu alanda; işletmenin sunduğu ürün veya hizmetlerin kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler, iş süreçlerinin performanslarını arttırmaya yönelik projeler, hammadde, malzeme, enerji, sermaye ve insan kaynaklarının verimliliğini arttırmaya yönelik projeler, işletmenin karlılığını arttırmaya veya maliyetlerini azaltmaya yönelik projeler ve çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler desteklenecektir.

Müracaatlar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının internet sitesinde yayınlanan İşletme Başvuru Formu doldurularak elektronik ortamda gönderilmesi suretiyle yapılmaktadır.

Projenin tamamlandığı tarih ile son başvuru tarihi arasındaki süre bir yılı geçmemelidir. Ödül almaya hak kazanan kurum/kuruluşlara “Verimlilik Proje Ödülü” plaketi takdim edilecektir.

Müracaatlar 09/01/2016 tarihinde sona erecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Proje Ödülleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.