KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Era-Net Susan (European Research Area On Sustainable Animal Production Systems) Proje Çağrısı

28/12/2015 09:58:00 - 28/12/2015 09:58:00 - 19173 Okunma
ERA-NET SusAn (European Research Area on Sustainable Animal Production Systems) Projesi, Avrupa Komisyonu tarafından AB 7. Çerçeve Programı kapsamında desteklenen ve TÜBİTAK’ın da ortak olarak yer aldığı bir projedir. Projeye fon sağlayan kuruluşlar, Avrupa Hayvansal Üretim sektörünün sürdürülebilir geleceğinin ekonomik rekabet gücü, toplum tarafından kabul edilebilirlik ve çevrenin korunması üçgeni üzerinde kurulması gerektiği görüşünde birleşmişlerdir. Bu ortak yaklaşıma uygun olarak ERA-NET SusAn, sürdürülebilir hayvansal üretim sektörünün gelişimi için bu üç engeli aşmaya yönelik çok amaçlı ve disiplinler arası işbirliğini içeren araştırmaları desteklemeyi hedeflemektedir.
 
Era-Net SusAn projesi için çıkılacak çağrıda SusAn Ortak Çağrı Sekreteryası tarafından iki aşamalı değerlendirme yapılacaktır.
İlk aşamada ön öneriler (pre-proposal) talep edilecek olup format ve konukapsam açısından uygun olan adaylardan daha sonra tam öneriler istenecektir.
Ön öneriler için çağrı 04/01/2016 tarihinde açılacak olup, son müracaat tarihi 29/03/2016’dır.
İlk aşamayı geçen başvuru sahipleri için ikinci aşama son müracaat tarihi 08/04/2016’dır.
Çağrı kapsamında hazırlanacak ortak proje tekliflerinde en az 3 SusAn ortağı ülkenin en fazla 8 ortak olacak şekilde katılımı zorunluluğu bulunmaktadır.
2015 yılı için proje destek üst limiti 360.000 TL olarak belirlenmiştir.
Çağrıya ilişkin detaylara ulaşmak için tıklayınız.
İlan sayfasına ulaşmak için tıklayınız.
ERA-NET PROJE ÇAĞRISI

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.