KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Avrupa Moleküler Biyoloji Organizasyonu (Embo) Genç Araştırmacı Programı Çağrısı

08/01/2016 09:15:53 - 08/01/2016 09:15:53 - 18286 Okunma
Türkiye, Yaşam Bilimleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik alanlarında  dünyada öncü kuruluşlardan biri olan Avrupa Moleküler Biyoloji Organizasyonu (EMBO)’na 1993 yılından beri üyedir. Bu kapsamda; 2016 yılı için EMBO Yerleşim Desteği Programı (Installation Grants), EMBO Genç Araştırmacı Programı (Young Investigator Programme), EMBO Kısa Dönemli Burslar, EMBO Uzun Dönemli Burslar ve EMBO Bilimsel Etkinlik Destekleri olmak üzere beş program müracaatlara açılmıştır.
 
EMBO Genç Araştırmacı Programı (Young Investigator Programme) kariyerinin erken döneminde genç Araştırmacılara verilen 3 yıl süreli ödüldür.
 
Başvuru için gerekli şartlar; en az 2 yıl doktora sonrası deneyim, çok iyi bir araştırma geçmişi, Moleküler Biyoloji alanında geniş bir yelpazede çalışma, bağımsız laboratuvar kurduktan sonra en az bir son isim olduğu makale yayınlamaktır.
 
Sunulan destekler; Genç araştırmacıların bilimsel, teknik ve yöntemlerle ilgili düzenledikleri toplantılara destek, EMBO üyelik çalıştayına davet edilerek EMBO üyeleri ile tanışma ve işbirliği geliştirme olanağı, EMBO yayın organında davetli olarak yayın gerçekleştirme, Genç araştırmacının EMBO tarafından uluslararası düzeyde tanıtımı (broşür ve kitapçıklarla)’dır.
 
Programa son müracaat tarihi 01/04/2016’dır.
 
İlan sayfasına ulaşmak için tıklayınız.
Online müracaatlar için tıklayınız.
Müracaat şartlarına ulaşmak için tıklayınız.
EMBO Genç Araştırmacı Programı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.