Üniversitemiz Ile Burgas Prof. Assen Zlatarov Üniversitesi Arasında Yapılabilecek Projeler Hakkında Görüşme Yapıldı

12/02/2016 12:59:08 - 12/02/2016 12:59:08 - 20085 Okunma

Üniversitemiz ile Burgas Prof. Assen Zlatarov Üniversitesi arasında IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi işbirliği programı kapsamında birlikte yapılabilecek projeler ele alındı.

Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Burgas Prof. Assen Zlatarov Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Magdalena Mıtkova, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sotir Sotirow, Doç. Dr. Irena Georgieva Markovska, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Akhisar, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Vatansever Toylan ve Teknoloji Transfer Ofisi Sorumlusu Uzman Selin Özden katıldı.

Toplantıda Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği programı kapsamında Turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik ortak güzergâhların belirlenmesi ve turizm rotasının geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek projelerin şartları, takvimi ve diğer konular karşılıklı olarak değerlendirildi.

IPA BULGARİSTAN-TÜRKİYE