Bulgaristan Burgas Prof. Assen Zlatarov Üniversitesi Ile İşbirliği

10/03/2016 12:20:16 - 10/03/2016 12:20:16 - 15963 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ile Bulgaristan Burgas Prof. Assen Zlatarov Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Magdalena Mitkova arasında “IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı”na sunulmasına karar verilen “Sürdürülebilir Turizm” konulu projenin ortaklık sözleşmesi imzalandı.

Bulgaristan’ın Burgas kentinde Prof. Assen Zlatarov Üniversitesi Toplantı Salonunda düzenlenen imza töreninde proje ekibiyle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, sunulması kararlaştırılan proje hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Törende; Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Akhisar, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Vatansever Toylan, Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür V. Öğr. Gör. Ahmet Altay ve Teknoloji Transfer Ofisi Sorumlusu Uzman Selin Özden hazır bulundu.

IPA PROJE