KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Bitki Islahi Proje Pazari (Bipp)

21/09/2016 10:06:44 - 21/09/2016 10:06:44 - 21203 Okunma

AKİŞMER Teknoloji Transfer Merkezi tarafından 8 Ekim 2016 tarihinde EXPO 2016 Antalya'da "Bitki Islahı Proje Pazarı" düzenlenecektir.

AKİŞMER Teknoloji Transfer Merkezi, 3 Kasım 2015 tarihinde Antalya'da ilk defa Bitki Islahı alanında Proje Pazarı düzenlemiştir. Bölgemizin öncelikleri ve Üniversitemizin yetkinlikleri göz önünde bulundurularak Tarım Sektörü hedef alınmış ve Bitki Islahı çalışmaları yürüten Türkiye'deki araştırmacılar ve firmalar bir araya getirilmiştir.

8 Ekim 2016 tarihinde EXPO 2016 Antalya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) iş birliği ile ilk defa uluslararası olarak düzenlenecek olan BİTKİ ISLAHI PROJE PAZARI(BIPP)'nda Araştırma Enstitüleri ve Üniversitelerden gelen ıslah projeleri firmalar ile buluşturulacak ve yapılan ikili görüşmeler ile Ar-Ge iş birlikleri için ilk adımlar atılmasına katkı sağlanacaktır.

Ödüllü olarak düzenlenecek BİTKİ ISLAHI PROJE PAZARINA (BIPP), ıslah çalışmasının herhangi bir aşamasındaki fikriniz, projeniz veya çeşidiniz ile katılabilirsiniz. Etkinlik kapsamında firmalar veya diğer araştırmacılar ile ortak proje kurgulama, proje fikriniz kapsamında iş birlikleri geliştirme ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Başvuru ve detaylı bilgi için: http://plantbreedingprojects.akdeniz.edu.tr  web sayfasını ziyaret ediniz.

BİPP PROJE PAZARI

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.