"üniversitelerde Sosyal Girişimcilik Projesi Hibe Çağrısı"

26/09/2016 09:25:21 - 26/09/2016 09:25:21 - 13627 Okunma

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından ABD Ankara Büyükelçiliği’nin desteğiyle yürütülen Üniversitelerde Sosyal GirişimcilikProjesi kapsamında sosyal girişimci proje fikirlerine en fazla 5000 TL olacak şekilde hibe desteği sağlanacaktır.

2012 yılından beri üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilen projenin temel amacı sosyal girişimciliğin gençler arasında yaygınlaştırılması, üniversite bünyesindeki ve yereldeki paydaşların katılımıyla sosyal girişimcilik alanının ele alınmasıdır.

Üniversiteli gençlerin sosyal girişimcilik alanında hayata geçirmek istedikleri proje fikirlerinin dağıtılacak hibe sayesinde bu alanın gelişimine katkı yapması beklenmektedir.

Kimler başvurabilir?

Sosyal girişimcilik alanında uygulanabilir bir sosyal girişimcilik proje modeli olan üniversite öğrenci grupları / toplulukları / kulüpleri başvurabilir. Projelerin oluşturulması ve gerçekleştirilmesinin de bu ekipler tarafından yapılması beklenmektedir.

Başvuru için tıklayınız.

Son başvuru tarihi: