"italya Çalışma Ziyareti" Gerçekleştirildi

19/10/2016 09:35:37 - 19/10/2016 09:35:37 - 19920 Okunma

Üniversitemizin paydaş olarak yer aldığı ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın yürütücülüğünü üstlendiği "TrakyaKariyer- Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Operasyonu" projesi kapsamında İtalya Venedik, Vicenza ve Milano şehirlerinde 11-15 Ekim 2016 tarihleri arasında çalışma ziyaretleri düzenlendi.

Çalışma kapsamında Venedik Ca'Foscari ve Milano Bicocca Üniversiteleri ile ECIPA, CUOA ve Formaper firmaları ziyaret edilerek Kariyer Merkezleri ile girişimcilere verilen destekler konularında bilgi alındı.

Çalışma Ziyaretlerine Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU, merkez uzmanları Sibel EVREN ve İskender ÖZATLI ile Teknoloji Transfer Ofisi Başkalığı Uzmanı Selin ÖZDEN katıldı.

TrakyaKariyer ÇalışmaZiyareti