KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi Ve Fuarı

14/03/2017 09:58:29 - 14/03/2017 09:58:29 - 21789 Okunma

Kalkınma Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde TÜBİTAK ve Yükseköğretim Kurumu'nun işbirliğinde 3-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Pullman Kongre ve Fuar Merkezi'nde "Geleceğin Üretim Sistemlerinde Ar-Ge İşbirlikleri" ana temasıyla "Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı" etkinliği düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlikle, Türkiye'de gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetlerinin tanıtımı, Ar-Ge'de kamu kurumları, özel sektör kuruluşları ve akademinin etkileşiminin artırılması, uluslararası akademik ve bilimsel işbirliklerinin geliştirilmesi, Ar-Ge çalışmalarının ticarileştirilmesi gibi çok önemli ve öncelikli konular hakkında farkındalık, bilgi ve ticari paylaşım platformu oluşturulması amaçlanmaktadır.

Bahse konu etkinlik kapsamında üniversiteler ve kamu araştırma altyapıları ile özel sektör Ar-Ge merkezlerine tahsis edilecek stantlarda Ar-Ge faaliyetlerinin tanıtımının yapılmasına ve ekosistemin güçlendirilmesi kapsamında işbirliklerinin sağlanmasına uygun ortam hazırlanacaktır. Bunun yanı sıra Kamu-Üniversite ve Sanayi kesiminde Ar-Ge projelerinin "bir-e-bir" görüşmelerle işbirliği zeminin sağlanmasına yönelik bir platform kurulacaktır.

Etkinliğe ilişkin detaylı program ve bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Ar-Ge Zirve Fuar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.