Trakya Üniversiteler Birliği Paydaşlı Bap Proje Çıktıları Sunum Etkinliği Düzenlenecektir

01/08/2017 09:52:47 - 01/08/2017 09:52:47 - 19659 Okunma
Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Alt Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda 8 Kasım 2017 Çarşamba günü TÜB paydaşı üniversiteler üretiminde bulunan Lisansüstü tez BAP ve benzeri kaynaklarca yürütülen son iki yıla ait projelerin poster, sunu ya da sunulu bildiri şeklinde sunulduğu bir etkinlik düzenlenecektir.

Buna göre TÜB paydaş üniversiteleri bünyesinde Lisansüstü Tez ve BAP kaynaklarınca yürütülen son iki yıl içerisinde tamamlanmış projelerin bölgede bulunan potansiyel Ar-Ge kullanıcı ve uygulayıcıları ile buluşturulması, üretilen yeni bilgilerin saha ve yararlanıcılarla paylaşılması ve somut çıktılara yönelik bir ortam oluşturulması amacıyla 8 Kasım 2017 Çarşamba günü 09.30-16.00 saatleri arasında Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda sözlü sunumları, yine aynı tarihte Namık Kemal Üniversitesi Fuaye Salonu'nda poster sunumları yapılacaktır.
Etkinlik içeriği, sözlü sunum kuralları ve poster hazırlama kuralları için TIKLAYINIZ.
Proje Pazarı TÜB