KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Yeni İşim Girişim Programı Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirilecektir

19/12/2017 11:37:45 - 20/12/2017 11:37:45 - 25027 Okunma
20/12/2017 tarihinde saat 14.30'da Kayalı kampüsü Derslik-2 Salon 1'de  "Yeni İşim Girişim" programı tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir.
 
Tanıtım etkinliğinde programın tanıtımı yapılacak; Turta Firmasından yetkililer ile TEB yetkilileri konuşmacı olarak katılacaklardır.
 
"Yeni İşim Girişim" programı; kendi girişimcilik fikirlerine ve iş modellerine sahip öğrencilerin başvuruları alınarak kabul edilen öğrencilerin mentorlar desteği ile iş planlarını hazırlamalarını sağlamak ve onları doğru hibe mekanizmalarına yönlendirerek ticari işletmelerini kurdurmak amacı ile oluşturulmuş bir programdır.

İlgili program kapsamında; öğrencilerimizin işbirliği ile konusunda uzman eğiticilerden eğitim almaları, üst düzey yöneticiler ile çalışarak iş modellerini ticarileştirmeleri için gerekli düzenlemeleri yapmaları sağlanacaktır.
 
Bu program kapsamında; Üniversitemiz, Trakya Kalkınma Ajansı ve bölgedeki diğer paydaşlar arasında imzalanan işbirliği protokolü ile hayata geçen Yeni İşim Girişim Programı 2017 – 2018 yılı kayıtları 31 Aralık 2017 tarihine kadar  alınacaktır. 
 
Yarışma kapsamında seçilecek olan girişimci öğrencilerimiz TEB ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından verilecek olan yeni nesil girişimcilik eğitimlerine ücretsiz olarak katılmaya hak kazanacak ve eğitimler kapsamındaki ulaşım ve yemek ihtiyaçları karşılanacaktır.
 
Yarışma sonunda dereceye giren girişimci öğrenciler Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentindeki Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanacak ve buradaki çalışma ziyaretlerine ve sosyal programlara bütün masrafları karşılanarak ücretsiz olarak katılacaktır.
 
 
​20 Aralık 2017 tarihinde düzenlenecek tanıtım konferansına tüm akademik  ve idari personel ile öğrencilerimiz davetlidir.
 
Kırklareli Üniversitesi
Teknoloji Transfer Ofisi Başkanlığı
Yeni İşim Girişim

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.