KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Cosme Türkiye Projesi Kobiler İçin İhracat Ve Diş Ticaret Süreçleri Çaliştayi

31/03/2021 11:19:34 - 31/03/2021 11:19:34 - 452 Okunma

KOSGEB, COSME -Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programının ulusal koordinatörüdür ve IPA Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen COSME Türkiye Projesi’ni yürütmektedir. Proje çerçevesinde COSME’nin dört ana bileşeni altındaki araçlar için tanıtım/bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

Program kapsamındaki ulusal yükümlülüklerin desteklenmesi amacıyla,  Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Rekabetçi Sektörler Programının 3.1 no’lu  aktivitesi olan ‘’AB Mevzuatına Uyum ve Sektörler Programının 3.2 no’lu aktivitesi olan “AB Mevzuatına Uyum ve Sektörel Yaklaşımla ilgili Kapasitenin Geliştirilmesi” kapsamında “COSME Programme and Capacity Building for SME Support Infrastructure” konulu proje yürütülmektedir.

Proje kapsamında, 06 Nisan 2021 tarihinde “Kobiler İçin İhracat Ve Dış Ticaret Süreçleri” çalıştayı düzenlenecektir. Söz konusu çalıştay online gerçekleştirilecek olup, çalıştaya kayıt yaptırmak için cosme@kosgeb.gov.tr adresi ile iletişime geçilmesi ya da cosme.kosgeg.gov.tr adresinden kayıt formu aracılığıyla gerekli bilgilerin girilerek katılım sağlanması gerekmektedir.

Kayıt için tıklayınız.

 

KOSGEB COSME ÇALIŞTAY

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.