KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Sektör Kampüste Programi

28/11/2023 13:59:28 - 28/11/2023 13:59:28 - 357 Okunma

Üniversitemiz, Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi ve geliştirilmesi için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde, Milli Teknoloji Akademisi çatısı altında kurulan Sektör Kampüste Programının paydaşları arasında yer aldı.

Milli Teknoloji Hamlesine yön verecek gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak için kurulan Sektör Kampüste Programı, özel sektör ile üniversitelerin iş birliğinin çok daha önemli bir hale geldiği günümüzde, Ülkemizi milli teknoloji geliştirme hedeflerimize taşıyacak insan kaynağını yetiştirmek üzere iş dünyasıyla iç içe eğitimleri içeren, üniversite-sanayi işbirliğini artırmaya yönelik kurgulanan bir programdır. Sektör Kampüste Programı kapsamında 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz Fen ve Mühendislik bölümlerinde 14 hafta boyunca ders verilecektir.

Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen çevrimiçi toplantıya üniversitemiz adına Kurumsal Temsilci olarak Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN ve TTO Personelimiz Öğr. Gör. Dr. Yıldız UYGUN CEBECİ katılım sağladı.

sektör kampüste

Facebook Twitter Google Plus
sektör kampüste-2
sektör kampüste
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.