09/05/2016 10:48:44 - 09/05/2016 10:48:44 - 19688 Okunma

TÜBİTAK tarafından desteklenen "2209/A-Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin proje başvuruları desteklenmeye uygun görüldü.

Desteklenecek projeler;

“Oleik Tip Rafine Ayçiçeği Yağının Derin Yağda Kızartma ile Termal Stabilitesinin Araştırılması”; Aylin Mutlu, Kısmet Civek, Merve Tezcan (Danışman: Yrd. Doç. Dr. Buket Aşkın)

“Kocayemiş Meyvesi İlaveli Dondurma Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Parametreler Açısından İrdelenmesi”; Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar (Danışman: Doç. Dr. Hatice Şanlıdere Aloğlu) 

TÜBİTAK PROJE

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi