KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu

05/06/2015 16:58:26 - 05/06/2015 16:58:26 - 19311 Okunma
 
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu müracaatları açılmıştır. Bu fonun amacı; yerel turizm aktörlerinin ve sivil toplum örgütlerinin kamu kuruluşları ve özel kuruluşlarla işbirlikleri geliştirerek kapasitelerinin artırılması ve sürdürülebilir turizm alanında iyi örneklerin çoğalmasıdır.
İlan edilen bu fona; Türkiye’de kayıtlı, Tüzel kişiliğe sahip, kâr amacı gütmeyen Sivil Toplum Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ile bu kuruluşların oluşturduğu odalar, birlikler, kooperatifler, mesleki dernekler, federasyonlar, dernekler, vakıflar, ile üniversiteler ve araştırma enstitüleri/merkezlerinden müracaatlar kabul edilmektedir. Proje başvurusunun geçerli olabilmesi için başvuru sahibinin, bu kuruluş türlerinden ve/veya Yerel Otoriteler, Belediyeler, Yerel Yönetimler, Muhtarlıklar, Kaymakamlıklar, İl Özel İdareleri, Valilikler, Yerel İdari Kurumlar, İl Müdürlükleri ve Yerel Otoritelerin kurmuş oldukları vakıflar veya derneklerden en az bir (1) en çok beş (5) kuruluşla ortaklık kurması gerekmektedir. Başvuru sahibi, projede yürütücü ve sorumlu kuruluş olarak görev alacak ve projesinin seçilmesi durumunda Sözleşme Tarafı (“Hibe Faydalanıcısı”) olacaktır.

STD Fonu Projesi süresi en az 6 (altı) en çok 12 (on iki) ay desteklenebilmektedir.

 Bir başvuru sahibi, bu “Teklif Çağrısına” birden fazla proje teklifi sunabilir, ancak seçim kriterlerine uygun olması koşuluyla, tekliflerinden sadece biri desteklenebilir. Faydalanıcı olarak her bir tüzel kişilik ile imzalanacak Hibe Sözleşmesi toplam tutarı en az 15.000 TL en fazla 100.000 TL’dir.
 
Program kapsamında ön başvuru formlarının teslimi 03/07/2015 tarihine kadar kabul edilecektir. Müracaatlar www.gelecekturizmde.com adresinde yer alan başvuru adımları takip edilerek gerçekleştirilecek ve aynı zamanda başvuru formları ekleriyle beraber üstünde referans numarası (Referans kodu: STDF/2015/01) yazılacak şekilde kapalı zarf ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Birlik Mahallesi 415.cadde No:11 Çankaya Ankara TÜRKİYE adresine gönderilecektir.
 
Başvuru rehberi için tıklayınız.
Gelecek Turizmde

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.