Patent Ve Faydalı Model Tescil Süreçleri Etkinliği Gerçekleştirildi

08/12/2023 16:06:53 - 12/12/2023 16:06:53 - 626 Okunma

Üniversitemiz Teknokenti ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlükleri iş birliğinde, 08 Aralık 2023 tarihinde saat 10.30'da Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak "Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri" temalı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hale KARAYER, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ, akademik ve idari personellerimiz ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik, Üniversitemiz Teknokent Genel Müdürü ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN’in açılış konuşması ile başladı.  Etkinliğin ilk sunumunda Teknoloji Transfer Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yıldız UYGUN CEBECİ tarafından “Kırklareli Üniversitesi Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları Süreçleri” hakkında bilgilendirme yapıldı. Sonrasında Giz Patent kurucusu Arif AFKAN tarafından “Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri” ile ilgili sunum yapıldı.

Etkinlik, katılımcıların dahil oldukları soru cevap bölümü ile sona erdi.

teknokent tto patent tescil eğitim

eğitim-1
eğitim-2