Türkpatent Bilgi Ve Doküman Birimleri Eğitimi Ve İstişare Toplantısı

21/12/2023 11:30:14 - 21/12/2023 11:30:14 - 153 Okunma

18-19 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen ‘’TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimleri Eğitimi ve İstişare Toplantısı” TÜRKPATENT Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki DURAK ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Erol Ökten’in açılış konuşmaları ile başladı.

Araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan kişilerin, akademisyenlerin, kurum ve kuruluşların sınai mülkiyet haklarına ilişkin bilgi ve dokümanlara hızlı bir şekilde erişimini sağlamak amacıyla, 81 ilimizde başta Üniversiteler, Teknoloji Transfer Ofisleri, Kalkınma Ajansları ve Sanayi İl Müdürlükleri olmak üzere toplam 305 Birim ve buralarda görevli 483 temsilci toplantıya katılım sağladı. Kırklareli Üniversitesi adına TTO personeli Öğr. Gör. Dr. Yıldız UYGUN CEBECİ eğitime katılım sağladı.

patent eğitim seminer tto

eğitim-1