KLUTTO
Teknoloji Transfer Ofisi

13. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı

04/06/2024 11:05:18 - 04/06/2024 11:05:18 - 51 Okunma

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Zekeriya ÇOŞTU ve Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü M. Bilal MACİT'in katılımıyla Trakya Teknopark ev sahipliğinde yapılan 13. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon toplantısı 30 Mayıs tarihine Edirne’de gerçekleşti.

Açılış konuşmalarını Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan TABAKOĞLU, Edirne Valisi Yunus SEZER, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya ÇOŞTU yaptı. Açılış konuşmalarından sonra Teknoloji Geliştirme Bölgeleri uygulamaları kapsamında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. Sunumların ardından yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilerek, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Temsilcileri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcileri ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Recep YILMAZ ile bir araya gelinerek çeşitli konularda görüşmeler sağladı.

Kırklareli Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN ve TTO Personeli Öğr. Gör. Dr. Yıldız UYGUN CEBECİ’nin katıldığı koordinasyon toplantısında, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, iletişim ve tecrübe paylaşımının artırılması hedeflendi.

TGB TEKNOKENT KOORDİNASYON

Facebook Twitter Google Plus
TGB-1
TGB-3
TGB-2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.